Luigi's Lasagne Cinquecento
Ingrediënten:
1 Wortel
1 Stengel selder
1 Ui
Zi'Anna's olijfolie
500 gr Gemengd gehakt
1 Glas witte wijn
2 Flessen Zi'Anna's passata
500 gr. lasagneblad
500 gr. Mozzarella
100 gr. Parmigiano Reggiano
Peper en zout
Enkele blaadjes basilicum
Bereiding :
Stoof de gewassen en gesneden ajuin, selder, wortel in Zi'Anna's olijfolie zachtjes aan.
Voeg het gemengd gehakt toe en laat meebakken.
Bevochtig met de witte wijn en laat meestoven tot de wijn verdampt.
Voeg de passata toe en laat het geheel 2 uur pruttelen op een zacht vuurtje.
Leg de saus afwisselend met de lasagnevellen en de mozzarella trapsgewijs in de ovenschotel.
En bak het geheel 30 min op 180°C.
De saus is op z'n best de dag ervoor gemaakt.
Buon apetito.
Reactie plaatsen
Reacties
Altijd lekker ik ben een beetje italaan