Tagliatelle al ragu in de cookeo
Ingrediënten :
Zi'Anna's olijfolie
Klontje boter
1000 gr. rundsvlees
1 Ajuin
5 grote wortelen
1/2 stengel selder
1 Potje tomatenpuree
3 Teentjes look
250 ml Rode wijn
2 Blikjes tomatenblokjes
2 Bouillonblokjes
Tijm
Laurier
Bereiding :
Kruid het vlees met zout en peper.
Kleur het vlees aan in klontje boter.
Doe het vlees in de Cookeo.
Bak vervolgens de ui, look, wortel, selder en tomatenpuree in de pan aan in olijfolie.
Blus de groentjes met de wijn en doe dit alles samen met het vlees in de
Cookeo.
Voeg daar de tomatenblokjes, tijm, laurier en de bouillonblokjes aan toe.
Sluit de cookeo en laat op lage stand garen.
Kook de pappardelle in kokend gezouten water al dente.
Giet de pasta af en vermeng met de saus.
Overstrooi met enkele blaadjes basilicum en serveer met Parmigiano.
Buon apetito.
Reactie plaatsen
Reacties