Pasta wafels met tomatensalsa

Pasta wafels met tomatensalsa

Ingrediënten :

100 gr. Parmigiano Reggiano

100 gr. Boter

1 Kl. Zout

Oregano

Spaghettikruiden

Basilicum

1 Ei

150 gr. Gekookte Tagliatelle of andere soort pasta

250 gr. zelfrijzende bloem

Enkele lepels neutrale Olie

2 Tomaten

1/2 Limoen

Zi'Anna's olijfolie

 

Bereiding :

Pel en ontpit de tomaten en snijd in kleine stukjes;

Snijd een rode ui in stukjes en meng met de tomaten, breng op smaak met limoensap, olijfolie peper en zout.

Zet de salsa in de frigo voor later.

Rasp de Parmigiano met een rasp.

Klop de boter samen met het zout de Parmigiano, oregano, spaghettikruiden en basilicumblaadjes in de keukenrobot.

Meng het ei en de melk met de boter en laat zachtjes draaien.

Voeg de gezeefde bloem en de gekookte tagliatelle toe aan het beslag en haal het deeg uit de robot.

Maak een worst van het deeg om vervolgens in gelijke stukken te snijden.

Maak balletjes van het gesneden deeg.

Bak de wafeltjes in een wafelijzer. 

Serveer warm met geraspte Parmigiano en de tomatensalsa.

Buon apetito

 

Reactie plaatsen

Reacties

LucilleVut
7 dagen geleden

https://clck.ru/36EvkF