Pasta wafels met tomatensalsa
Ingrediënten :
100 gr. Parmigiano Reggiano
100 gr. Boter
1 Kl. Zout
Oregano
Spaghettikruiden
Basilicum
1 Ei
150 gr. Gekookte Tagliatelle of andere soort pasta
250 gr. zelfrijzende bloem
Enkele lepels neutrale Olie
2 Tomaten
1/2 Limoen
Zi'Anna's olijfolie
Bereiding :
Pel en ontpit de tomaten en snijd in kleine stukjes;
Snijd een rode ui in stukjes en meng met de tomaten, breng op smaak met limoensap, olijfolie peper en zout.
Zet de salsa in de frigo voor later.
Rasp de Parmigiano met een rasp.
Klop de boter samen met het zout de Parmigiano, oregano, spaghettikruiden en basilicumblaadjes in de keukenrobot.
Meng het ei en de melk met de boter en laat zachtjes draaien.
Voeg de gezeefde bloem en de gekookte tagliatelle toe aan het beslag en haal het deeg uit de robot.
Maak een worst van het deeg om vervolgens in gelijke stukken te snijden.
Maak balletjes van het gesneden deeg.
Bak de wafeltjes in een wafelijzer.
Serveer warm met geraspte Parmigiano en de tomatensalsa.
Buon apetito
Reactie plaatsen
Reacties
https://clck.ru/36EvkF