Pasta met venkel, babyspinazie en venkelworst

Pasta met venkel, babyspinazie en venkelworst

Ingrediënten :

4 Venkelworsten (vers)

200 Gr. Babyspinazie

50 Gr.Boter

2 Venkels

1 Citroen

2 Teentjes look

1 Dl. Room

100 Gr. Parmigiano reggiano

500 Gr. pasta naar keuze

cayennepeper

zout

Bereiding :

Snij de harde kern uit de venkel en snij  in blokjes. Hou het groen apart voor de afwerking.

Kook de pasta al dente in kokend gezouten water.

Bak de venkelworsten en leg aan de kant voor later.

Pers de citroen en blus de pan met het sap en een scheutje water.

Smelt intussen de boter  en stoof  de venkel samen met de look ± 10 min.

Voeg de laatste 2 min. de babyspinazie en de  room toe.

Kruid met peper en zout, voeg het braadsap toe.

snijd de worst in schijfjes

Meng de pasta onder de venkel en de worst.

Bestrooi met Parmigiano en het venkelgroen. 

Buon apetito.

Tip : Venkelworsten van topkwaliteit kan je makkelijk online bestellen via 

Gustor meat boutique

www.gustor.be

Reactie plaatsen

Reacties

Kedcigneni
een maand geleden

Greetings, truth-seekers! Discover the reality they hide. Join our Telegram channel for uncensored videos of combat actions, changing the way you perceive warfare.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky