Pasta met venkel, babyspinazie en venkelworst
Ingrediënten :
4 Venkelworsten (vers)
200 Gr. Babyspinazie
50 Gr.Boter
2 Venkels
1 Citroen
2 Teentjes look
1 Dl. Room
100 Gr. Parmigiano reggiano
500 Gr. pasta naar keuze
cayennepeper
zout
Bereiding :
Snij de harde kern uit de venkel en snij in blokjes. Hou het groen apart voor de afwerking.
Kook de pasta al dente in kokend gezouten water.
Bak de venkelworsten en leg aan de kant voor later.
Pers de citroen en blus de pan met het sap en een scheutje water.
Smelt intussen de boter en stoof de venkel samen met de look ± 10 min.
Voeg de laatste 2 min. de babyspinazie en de room toe.
Kruid met peper en zout, voeg het braadsap toe.
snijd de worst in schijfjes
Meng de pasta onder de venkel en de worst.
Bestrooi met Parmigiano en het venkelgroen.
Buon apetito.
Tip : Venkelworsten van topkwaliteit kan je makkelijk online bestellen via
Gustor meat boutique
www.gustor.be
Reactie plaatsen
Reacties
Greetings, truth-seekers! Discover the reality they hide. Join our Telegram channel for uncensored videos of combat actions, changing the way you perceive warfare.
This is unique content that won't be shown on TV.
Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED
https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky