Pasta met romige paprikacréme en kippengehaktballetjes

    Pasta met romige paprikacréme en kippengehaktballetjes

    Ingrediënten :

    300 Gr. Zi'Anna's Spaghettoni

    Scheutje Zi'Anna's olijfolie

    2 Rode paprika’s

    1 Gele paprika

    1 Ajuin

    2 Teentjes look

    1 Kl. gerookt paprikapoeder

    Tijm

    1Dl. Room

    300 Gr. Kippengehakt

    Platte peterselie

    100 Gr. Parmigiano Reggiano

    Bereiding :

    Maak balletjes van het kippengehakt en bak ze gaar in een klontje boter.

    Laat de balletjes uitlekken op een keukenpapier en zet aan de kant voor later.

    Schil de paprika's en knoflook.

    Stoof de paprika's samen met de look en ajuin aan in olijfolie tot ze mooi zacht zijn.

    Pureer de look samen met de paprika, paprikapoeder en room en Parmigiano tot een gladde saus.

    Kook de pasta in kokend gezouten water al dente.

    Meng de saus met de balletjes en zet nog even op het vuur , meng de pasta erdoor  en werk af de platte peterselie en Parmigiano.

    Buon Apetito.

     

    Reactie plaatsen

    Reacties

    Er zijn geen reacties geplaatst.