Pasta met romige paprikacréme en kippengehaktballetjes
Ingrediënten :
300 Gr. Zi'Anna's Spaghettoni
Scheutje Zi'Anna's olijfolie
2 Rode paprika’s
1 Gele paprika
1 Ajuin
2 Teentjes look
1 Kl. gerookt paprikapoeder
Tijm
1Dl. Room
300 Gr. Kippengehakt
Platte peterselie
100 Gr. Parmigiano Reggiano
Bereiding :
Maak balletjes van het kippengehakt en bak ze gaar in een klontje boter.
Laat de balletjes uitlekken op een keukenpapier en zet aan de kant voor later.
Schil de paprika's en knoflook.
Stoof de paprika's samen met de look en ajuin aan in olijfolie tot ze mooi zacht zijn.
Pureer de look samen met de paprika, paprikapoeder en room en Parmigiano tot een gladde saus.
Kook de pasta in kokend gezouten water al dente.
Meng de saus met de balletjes en zet nog even op het vuur , meng de pasta erdoor en werk af de platte peterselie en Parmigiano.
Buon Apetito.
Reactie plaatsen
Reacties