• Alle recepturen op onze blog kunnen ook besteld worden in take away.
  • meer info: www.pastazianna.be of
  • bel :0476/897735

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara:

ingrediënten:


300 gr. Gedroogde spaghetti 
150 gr. Guanciale (alternatief: pancetta of gerookte spekblokjes)
75 gr. Parmigiano Reggiano + 50 gr. Pecorino kaas
3 Eieren
Olijfolie, zwarte peper

Bereiding:


-Bak de guanciale krokant in de olijfolie en laat uitlekken.
-Kook de spaghetti al dente.
-Klop de eieren los in een kom samen met de helft van de geraspte Parmigiano en de Pecorino.
-Meng de pasta met het eiermengsel en wat kookvocht van de pasta, zet even terug op het vuur roer goed om en serveer.
-Het eiermengsel moet goed rond de pasta kleven en een smeuïg effect hebben, overstrooi met de guanciale en de rest van de Parmigiano.

Buon Apetito.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.