Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara:

ingrediënten:


300 gr. Gedroogde spaghetti 
150 gr. Guanciale (alternatief: pancetta of gerookte spekblokjes)
75 gr. Parmigiano Reggiano + 50 gr. Pecorino kaas
3 Eieren
Olijfolie, zwarte peper

Bereiding:


-Bak de guanciale krokant in de olijfolie en laat uitlekken.
-Kook de spaghetti al dente.
-Klop de eieren los in een kom samen met de helft van de geraspte Parmigiano en de Pecorino.
-Meng de pasta met het eiermengsel en wat kookvocht van de pasta, zet even terug op het vuur roer goed om en serveer.
-Het eiermengsel moet goed rond de pasta kleven en een smeuïg effect hebben, overstrooi met de guanciale en de rest van de Parmigiano.

Buon Apetito.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.