La pasta e fagioli di Irene

La Pasta e fagioli di Irene

(Irene = Zi'Anna's dochter)

08/01/2022

Ingrediënten :

1 Blik Borlotti bonen

1 Wortel

1 Stengel selder

200 Ml. Zi'Anna's Passata

1Ui 

2 Teentjes look

Zi'Anna's olijfolie

250 gr Pasta Mista Garofalo

1 Bouillonblokje

Takje rozemarijn

Zwarte peper

100 Gr.Parmigiano Reggiano

Gehakte peterselie

Bereiding :

Snipper de ui, de look, de wortel en de selder en stoof ze aan in Zi'Anna's olijfolie.

Spoel de Borlotti bonen onder koud water en laat ze even meestoven met de groentjes en doe de ongekookte pasta hierbij.

Voeg water, passata en bouillonblokje toe alsook de rozemarijn tot het geheel net onder water staat.

Laat een 10-tal minuten koken haal de rozemarijn eruit en meng er de helft van de Parmigiano onder.

Serveer in een diep bord en overstrooi met peterselie.

Typisch Napolitaans wintergerechtje.

Buon Apetito.

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.