Cornetti di carne :
Ingrediënten :
1 pak bladerdeeg
400 gr. Gemengd gehakt (Varken/Rund)
200 gr. Parmigiano Reggiano
Enkele blaadjes basilicum
2 Eieren
1 Vlootje Philadelphia kaas (250 gr.)
Bereiding :
Open het bladerdeeg op een werkvlak.
Leg het gehakt tussen 2 boterpapiervellen en klop dit plat tot je dezelfde maat als jouw bladerdeeg hebt.
Leg het gehakt op het bladerdeeg en bestrijk het met de Philadelphia kaas.
Kruid met zwarte peper en overstrooi met stukjes Parmigiano en enkele basilicumblaadjes.
Snijd je bladerdeeg met een pizzames in 8 gelijke stukken en, rol ze op van buiten naar binnen.
Leg je croissants op een bakplaat met boterpapier en bestrijk ,met de losgeklopte eieren.(dit mag rijkelijk om een mooie donkere kleur te bekomen van je croissants.
Bak in een oven op 180°C gedurende 25 minuten.
Buon apetito.
TIP:
Je kan het gehakt vervangen door groentjes of gerookte zalm etc....
Reactie plaatsen
Reacties
<a href=https://megaremont.pro/minsk-restavratsiya-vann>bijwerken bad emaille</a>