Linguine pollo, funghi (kip, champignons)
ingrediënten:
- 300 gr Linguine Zi'Anna
- 200 gr Kipblokjes
- Potje Zi'Anna's tapenade
- 10-tal Zongedroogde tomaatjes
- 100 gr. Mascarpone
- 1 dl. Room
- 150 gr. Champignons
- 1 (half) Sjalotje
- Basilicum
- Zwarte peper
- 100 gr. Parmigiano Reggiano
Bereiding:.
-Kook Zi'Anna's linguine "al dente" in gezouten water.
-Snijd de champignons en de helft van het sjalotje. Bak de sjalot samen met de kipblokjes en voeg halverwege de champignons toe.
Voeg de pasta toe aan de kip en champignons. alsook twee eetlepels Zi'Anna's tapenade, de room en de mascarpone.
Roer het tot een geheel en voeg indien nodig nog een beetje kookvocht toe.
Bestrooi met basilicum, kruid af met zwarte peper.
serveer met Parmigiano.
Buon Apetito.
Reactie plaatsen
Reacties