Fusilli met pesto Genovese, aardappel en groene boontjes

 Fusilli met pesto Genovese, aardappel en groene boontjes

14/1/2022

 

Ingrediënten :

 

  • 1 Pak fusilli
  • 100 gr Zi'Anna's  pesto (zie vorige bereidingen)
  • 200 gr. Boontjes
  • 50 gr.  Pijnboompitten
  • 4 Vastkokende aardappels
  • 150 gr. Parmigiano Reggiano
  • Enkele kerstomaten (facultatief)
  • Zi'Anna's olijfolie
  • zout en peper
  • paar blaadjes verse basilicum

Bereiding : 

 

  • Kook de Penne in kokend gezouten water "al dente".
  • Kook de boontjes in gezouten water beetgaar en giet af.
  • Schil de aardappels en snij ze in blokjes.
  • Kook de blokjes aardappel  tot ze 3/4 gaar zijn.
  • Rooster de pijnboompitten.
  • Giet de pasta af en meng de pesto, bonen en aardappels erdoor.
  • Verdeel de pasta over de borden.
  • Garneer met wat geroosterde pijnboompitten,  kerstomaat, geraspte Parmigiano en enkele blaadjes basilicum.
  • Buon Apetito.

 

  • Tip : Een créme balsamico zou hier perfect bij passen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.