Fusilli met pesto Genovese, aardappel en groene boontjes
14/1/2022
Ingrediënten :
- 1 Pak fusilli
- 100 gr Zi'Anna's pesto (zie vorige bereidingen)
- 200 gr. Boontjes
- 50 gr. Pijnboompitten
- 4 Vastkokende aardappels
- 150 gr. Parmigiano Reggiano
- Enkele kerstomaten (facultatief)
- Zi'Anna's olijfolie
- zout en peper
- paar blaadjes verse basilicum
Bereiding :
- Kook de Penne in kokend gezouten water "al dente".
- Kook de boontjes in gezouten water beetgaar en giet af.
- Schil de aardappels en snij ze in blokjes.
- Kook de blokjes aardappel tot ze 3/4 gaar zijn.
- Rooster de pijnboompitten.
- Giet de pasta af en meng de pesto, bonen en aardappels erdoor.
- Verdeel de pasta over de borden.
- Garneer met wat geroosterde pijnboompitten, kerstomaat, geraspte Parmigiano en enkele blaadjes basilicum.
- Buon Apetito.
- Tip : Een créme balsamico zou hier perfect bij passen.
Reactie plaatsen
Reacties