Linguine met rode pesto en gegrilde gamba
14/12/2021
Ingrediënten :
500 gr. Zi'Anna's linguine
250 gr. Zongedroogde tomaten
Zi'Anna's olijfolie
2 Teentjes look
100 Gr. Pijnboompitten
1 Dl. Zi'Anna's olijfolie
150 gr. Parmigiano Reggiano
50 gr. Ricotta
1 Kl. Tomatenpuree
1 Limoen (sap)
zwarte peper
2 Kl. rode currypasta
1 Pepperoni
16 Gamba's
Basilicum
Saté-kruiden
Lookpoeder
Verse oregano
1 Limoen
Bereiding :
kruid de gamba's met saté-kruiden, look en verse oregano en bak ze in de grillpan gaar.
Doe alle ingrediënten voor de pesto in de blender en breng indien nodig nog wat op smaak.
Kook de pasta in gezouten water "al dente".
Meng de pasta met de rode pesto en eventueel wat kookvocht van de pasta, laat even goed doorwarmen en schik hierop de gebakken gamba's, overstrooi met basilicumblaadjes.
Serveer met partjes limoen.
Buon Apetito.
Reactie plaatsen
Reacties