fritata di spaghetti

 

HEB JIJ ook soms teveel pasta gekookt en Gooi jij ook niet graag eten weg?

Frittata di Spaghetti

ingrediënten:


Naargelang de hoeveelheid overschot pasta.

50 gr. Hespblokjes
100 gr. Overschot van gekookte pasta = 2 eieren+ 1/2dl. room
50 gr. Parmigiano Reggiano.

Bereiding:


-Meng je overschot van gekookte pasta met wat hespblokjes .
-klop de eieren los voeg er wat room en Parmigiano en kruiden aan toe, overgiet je pasta met het eiermengsel en roer dit goed door.
-Verhit een pan met olijfolie en giet het mengsel in de pan laat een 4 tal minutjes bakken. draai het geheel voorzichtig om en plaats in een oven van 180° gedurende 20 tal minuten.

TIP: Wees creatief als je eventueel nog restjes van tomaat, courgettes,     paprika, noem maar op in frigo liggen hebt combineer naar hartenlust met dezelfde basis.

Buon Apetito.

Ideaal als snack of snelle hap en ook zeer lekker koud met een slaatje.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.