Pastasalade met avocado-pesto en mini tomaat

Pastasalade met avocado-pesto en mini tomaat.

14/1/2022

Ingrediënten :

Zi'Anna's Fusilloni
150 gr Tomberry’s (mini tomaat)
80 gr.  pijnboompitten
150 gr. Parmigiano Reggiano
1 Busssel Basilicum

2 Avocado
2 groene jalapeño peper.
150 gr griekse yoghurt
2 Teentjes look
1,5 el Limoensap

Bereiding :

Kook Zi'Anna's Fusilloni in kokend gezouten water "al dente".

Maak een pesto door de avocado samen met de basilicum, de Jalapeño, de Parmigiano, de look en het limoensap te cutteren in de blender.

Meng de pesto met de yoghurt.

Rooster de pijnboompitten.

Kruid  af en meng de pesto met de afgekoelde Fusilloni.

Overstrooi met mini tomaat, pijnboompitten en Parmezaanschilfers en basilicumblaadjes.

Buon Apetito.

Tip:

Ideaal in de zomer als side-dish bij een Bbq of als maaltijdsalade met eventueel wat gerookte zalm, garnalen of kipblokjes etc......

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.