Radiatori met spinazie en kippengehakt-balletjes

Radiatori met spinazie en kippengehaktballetjes

29/11/2021

INGREDIËNTEN:

200 gr. Radiatori

250 gr. spinazie met room (diepvries)

1 Teentje look

Zi'Anna's olijfolie

150 gr. Kippengehakt

1 ei 

30 gr paneermeel

Sambal Oelek

Zout/zwarte peper

enkele blaadjes bladpeterselie

BEREIDING:

Doe het kippengehakt in de keukenrobot samen met het paneermeel, de sambal, zwarte peper, zout,  het eigeel en wat fijngesnipperde look.

Laat het mengsel lang draaien zodat je een smeuïge massa bekomt.

Rol kleine balletjes en bak de balletjes lichtjes aan in Zi'Anna's olijfolie.

Laat de diepvriesspinazie ontdooien in de microgolf.

Kook de Radiatori 3/4 gaar in kokend gezouten water.

Voeg wat kookvocht van de pasta  toe aan de balletjes alsook de spinazie.

Haal de voor 3/4 gekookte pasta uit het water en laat verder garen in de spinazie. roer goed om en voeg indien nodig nog wat kookvocht toe.

Breng op smaak met zwarte peper en serveer.

Buon apetito.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.