Lasagne met asperges, spinazie en schelvis

Lasagne met asperges, spinazie en schelvis.

Ingrediënten :

2 Eieren

200 gr. Semola bloem

1 Bussel asperges

150 gr. Parmigiano Reggiano

500 gr. Bladspinazie

3 Hardgekookte eieren

2 Dl. Melk

50 gr. Boter

50 gr. Bloem

1/2 Dl. Room

200 gr. Schelvis

1 Teentje look

Enkele kerstomaten

150 gr. Mozzarella

Bereiding :

Maak een pastadeeg met de semola en de eieren.

Laat het deeg rusten in plastiekfolie gedurende 30 min.

Rol het deeg uit en kook dit voor in gezouten water.

kook 3 eieren hard en pel ze.

Schil de asperges en kook ze beetgaar. Haal de asperges uit het kookvocht en leg de schelvis in het kookwater, laat deze pocheren gedurende 5 tal minuten en laat uitlekken op keukenpapier.

Bak de asperges kort aan in een klontje boter en kruid met een beetje nootmuskaat, peper en zout

Stoof de spinazie samen met een teentje look in de boter.

Maak een béchamel saus met de jus van de asperges en vis en werk af met de room.

Schik nu de ingrediënten in een ovenschotel, werk trapsgewijs :saus,

lasagneblad, asperge, gekookt ei, lasagneblad, Parmigiano, spinazie, saus mozzarella etc....

Bak de lasagne in de oven gedurende 30 min. op 180°C.

Buon apetito.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.