• Alle recepturen op onze blog kunnen ook besteld worden in take away.
  • meer info: www.pastazianna.be of
  • bel :0476/897735

Bucatini all'Amatriciana

Gepubliceerd op 22 april 2021 om 19:16

Bucatini all'amatriciana:

22/04/21

ingrediënten:

150 gr. Buikspek of wangspek (pancetta of guanciale)

250 gr. San Marzano tomaten

50 gr. Pecorino kaas (Italiaanse schapenkaas)

400 gr. Bucatini

1 Ui

2 el. Olijfolie

1 Peperoncino

Zout, zwarte peper

Bereiding:

-Snijd het spek in blokjes en bak dit samen met de gesnipperde ui en de peperoncino.

-Kook de bucatini "al dente" in gezouten water.

-De tomaten in kokend water dompelen, ontvellen, pitjes verwijderen, het vruchtvlees in blokjes snijden, bij het spek voegen.

-De bucatini afgieten en toevoegen aan de saus, schep de kaas erdoor en kruid af met zwarte peper.

Buon Apetito.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.