• Alle recepturen op onze blog kunnen ook besteld worden in take away.
  • meer info: www.pastazianna.be of
  • bel :0476/897735

Zi'Anna's panzarotti

Gepubliceerd op 14 maart 2021 om 16:09

Zi'anna's Panzarotti

14/3/2021

ingrediënten: 

Voor het deeg:

300 gr. Bloem Tipo OO

20 gr. boter

Snuifje zout

160 ml. Water

Voor de vulling:

100 gr. Ricotta

100 gr. Mozzarella

1/2 Bussel platte peterselie

100 gr. Parmaham (D.O.P.)

50 gr. Parmigiano Reggiano

1 Ei

Zwarte peper

Bereiding:

Maak een deeg van de bovenstaande ingrediënten, kneed dit deeg goed met de hand tot het mooi soepel is.

Doe het deeg in een bebloemde kom en laat rusten onder een handdoek gedurende 1 uur.

Rol het deeg fijn uit en gebruik een raviolimaker leg het deeg mooi erop vul met de vulling en sluit.

Verhit de Arachideolie in een pan en frituur  de panzarotti hierin.

Buon apetito.

Tip: De vulling kan aangepast worden naar eigen smaak, zoals tomaat, basilicum, mozzarella.

Dit gerechtje is een typisch streetfood-gerecht uit Napels.

Mario's wijntip :

https://www.qualitywines-webshop.be/2019-FERRO-13-The-Lady-Pinot-Grigio-0.75l


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.